kan det betale sig? 1
kan det betale sig? 3
kan det betale sig? 3

Kan det betale sig?

Det er et spørgsmål vi får næsten dagligt. Svaret afhænger af, hvad der menes med om det kan betale sig. Skal vi renovere møblet, for at det kan sælges bagefter? Nej, du skal selvfølgelig have glæde af at bruge og se på møblet i lang tid fremover.

Kan man ikke købe nye møbler billigere?

Jo, hvis du er ligeglad med opbygning og udførsel, samt kvaliteten af de anvendte materialer. Men så er det også en helt anden løsning du vælger. Har du først udskiftet dine gode møbler med en Kina-model er det for sent.

Vær også opmærksom på, at der ikke behøver at stå en kendt møbelarkitekt bag dine møbler, for at være en god kvalitet. Det er kun en fordel hvis dine møbler har mange år på bagen, det er et tegn på god kvalitet, ellers havde du jo ikke haft dem endnu.

Så om det kan betale sig, er i virkeligheden et spørgsmål om, hvad du ønsker for dine penge.

Hvordan får du et tilbud?

Få en pris der med garanti holder. Det kræver du har valgt stof/læder, og at vi har besigtiget opgaven med hensyn til møblets indvendige stand samt materiale forbrug. Så får du et 100% fast tilbud. Ingen overraskelser.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK