Om os

Møbelpolstrer Kokkedal, Skodsborg, Nivå, Rungsted og omegn

Søger du en møbelpolstrer i Nordsjælland? Så er du kommet til den rette side. Eskilds Møbelpolstring ligger i Helsingør, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder fra hele Nordsjælland med deres møbler. Vi har været i branchen i over 60 år, og vi har derfor stor erfaring inden for feltet. Skal du have ombetrukket et møbel, repareret et møbel eller en helt anden opgave? Så klarer vi den for dig!

Kontakt os på telefon 26 16 86 86 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som møbelpolstrer i Rungsted, Nivå, Skodsborg, Kokkedal mm.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Erfaren møbelpolstrer

Vi er specialister i møbler, og vi kan løse alle opgaver inden for nye og gamle møbler. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har en opgave, du gerne vil have løst. Vi kan tilbyde vores kunder en kompetent rådgivning, og vi finder altid den løsning, der giver det bedste resultat på din opgave.

Vi kommer gerne ud til dig

Vi ved, at det kan være svært at forklare et møbel, og hvad man konkret har brug for over telefonen eller skriftligt. Vi tilbyder derfor at komme ud og besøge dig og se dit møbel inden, at vi giver dig et tilbud på din opgave. Vi holder til i Helsingør, men vi kommer gerne ud som møbelpolstrer i Nivå, Kokkedal, Skodsborg, Rungsted og omegn.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på din møbel opgave? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 86 86 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du er også velkommen til at kigge forbi vores værksted på Esrumvej 61 i Helsingør og få en snak med vores møbelpolstrer. Eskilds Møbelpolstring er din lokale møbelpolstrer i Skodsborg, Kokkedal, Nivå, Rungsted mm.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK