Møbelpolstring

Møbelstoffer

Hos Eskilds Møbelpolstring tilbyder vi salg af møbelstoffer, som passer til netop dit møbel. Vores møbelstoffer, læder og materialer er af den bedste kvalitet, der kan opdrives. Der er stor kvalitetsforskel på de stoffer vi monterer og dem der sidder på nye møbler.

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 26 16 86 86 eller udfylde kontaktformularen her nedenunder. Så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt med svar.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Stort udvalg i møbelstoffer og læder

Vores arbejde med møbler kræver et stort og velasorteret udvalg af en lang række forskellige møbelstoffer og læder. Dette store udvalg gør, at du har mulighed for at finde netop den type af stof eller læder, som passer bedst til netop dit møbel. Vi føler at det er vigtigt at kunne have muligheden for at skabe et møbel der passer til den enkelte person.

Sæt dit eget præg på møblet

Med vores store udvalg af møbelstoffer og læder, har du frit spil med farver, mønstre, kombinationer osv., så du kan sætte dit helt eget personlige præg på møblet.

Vi låner gerne stoffet ud, så du kan tage det med og se på det derhjemme sammen med møblet. Dette giver et bedre billede af, hvordan det kommer til at se ud.

Møbelstoffer sidekick

Hør mere om mulighederne

Hvad enten du har brug for løskøb af stof eller læder, eller du skal bruge noget møbelstof til en reparationsopgave, så har vi højst sandsynligt, hvad du skal bruge. Vi har på værkstedet et stort udvalg af rester i møbelstoffer og læder til mindre opgaver og reparationer.

Ring til os på 26 16 86 86 for at høre mere eller brug kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage til dig.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK