Om os

Møbelpolstrer – fra Helsingør til Hellerup

En møbelpolstrer møder forskellige udfordringer, alt efter hvilken type møbel der er tale om. Hos Eskilds Møbelpolstring er der ikke den opgave vi ikke kan løse og vi har stor erfaring med specielt de ældre møbler. Vi kører ofte ud og ser møblet og opgaven an. Her dækker vi hele området mellem Helsingør, Fredensborg og Hellerup.

Vi hører gerne fra dig hvis du har brug for en møbelpolstrer. Ring til os på 26 16 86 86 eller benyt vores formular herunder. Så kontakter vi dig og hører nærmere.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få en erfaren møbelpolstrer

Står du og har brug for en erfaren møbelpolstrer, så kontakt Eskilds Møbelpolstring. Her er du garanteret en erfaren møbelpolstrer, som er passioneret omkring at give nyt liv til dit møbel. Eskilds Møbelpolstring er grundlagt for over 60 år siden og har i tidens løb løst utallige opgaver, store som små.

Vi klarer også de svære opgaver

Hos Eskilds Møbelpolstring klarer vi også de svære opgaver, hvor andre må give op. Har du derfor et møbel, hvor du er i tvivl om din opgave kan lade sig gøre, så kontakt os og lad se opgaven an. Sender du os et billede af dit møbel kan vi vurdere om vi skal sende en møbelpolstrer ud for at se nærmere på sagen. I sådanne tilfælde dækker vi hele København og Nordsjælland, fra Hellerup til Fredensborg og videre til Helsingør.

Få et tilbud – fra Helsingør og Fredensborg til Hellerup

Du er meget velkommen til at komme forbi vores værksted og tage en snak med os, hvor du naturligvis også kan få et tilbud på din opgave. Ønsker du at komme forbi vores værksted, så er det en god idé at ringe inden, så vi kan sikre at der er en møbelpolstrer når du kommer. Vi er ofte ude hos vores kunder i Helsingør, Hellerup og Fredensborg og resten af Nordsjælland.

Du kan også få fat på os ved at ringe på telefon 26 16 86 86 eller ved at beskrive din opgave i kontaktformularen her på siden.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK