Reparationer

Erfaren møbelpolstrer

Størstedelen af vores mange tilfredse kunder er fra området omkring Vedbæk, Hørsholm, Charlottenlund, Lyngby og Holte. Står du og skal bruge en dygtig og erfaren møbelpolstrer til dit møbel, så kontakt Eskilds Møbelpolstring og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan bestille en møbelpolstrer, enten ved at ringe til 26 16 86 86, eller ved at bruge vores kontaktformular her nedenunder. Udfyld kontaktoplysninger og lidt omkring hvad opgaven drejer sig om, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi dækker Holte, Charlottenlund, Hørsholm, Lyngby, Vedbæk mv.

Selve værkstedet ligger i Helsingør, men vi kører gerne ud og besigtiger dit møbel. Vi kører ofte til Hørsholm, Lyngby, Vedbæk, Charlottenlund, Holte og resten af Nordsjælland. Du må dog meget gerne sende et billede af møblet til os, så vi ved om det er nødvendigt at sende en møbelpolstrer ud for at se på opgaven.

Kompetente fagfolk

Hos Eskilds Møbelpolstring har vi over 60 års erfaring. Du er garanteret en professionel og dygtig møbelpolstrer, der har stor erfaring med møbler – især de ældre typer. Dit møbel er derfor i meget trygge hænder. Hos Eskilds Møbelpolstring får du dansk håndværk til fingerspidserne.

Uforpligtende tilbud på møbelpolstrer

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at få en møbelpolstrer til at lave dit møbel. Alle opgaver er forskellige, så det kan derfor være nødvendigt at se møblet før vi kan give en pris. Send gerne et billede til os, så vi kan se hvad sagen drejer sig om. Vi kan også køre ud og se på møblet. Vi kører ofte i området omkring Lyngby, Holte, Vedbæk, Charlottenlund og Hørsholm.

Ring til os på telefon 26 16 86 86 eller benyt kontaktformularen – vi ser frem til at høre fra dig.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK