Om os

Møbelpolstrer til København

Befinder du dig i København og har du brug for en møbelpolstrer? Så kontakt Eskilds Møbelpolstring. Her har vi kompetencerne til at foretage alle former for vedligeholdelse og reparationer af møbler, specielt de ældre udgaver. Vi kører gerne ud og vurderer opgavens omfang hvis det kræves. Vi kører ofte ud i hele København og Nordsjælland.

Ring til os på telefon 26 16 86 86 eller benyt vores kontaktformular herunder, hvor du beskriver din opgave. Så varer det ikke længe før du bliver kontaktet af en møbelpolstrer.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Erfaren møbelpolstrer

Eskilds Møbelpolstring har over 60 års erfaring fordelt over 3 generationer. Denne erfaring gør, at vi er det oplagte valg, når du har brug for en møbelpolstrer med kompetencen og ekspertisen. Vi har gennem årene ombetrukket og renoveret utallige møbler og vi ser frem til også at give dit møbel en kærlig hånd.

Kundeservice i top – vi kører i København

Rigtig mange af vores nye kunder kommer til os fordi de har fået os anbefalet, når de skal bruge en møbelpolstrer. Og det er der en grund til. Hos Eskilds Møbelpolstring sætter vi kundeservice i højsædet og vi hører da også ofte at dette er grunden til at vores kunder kommer igen. Her kører vi gerne ud til kunderne – fra København til Hillerød, vi låner stof ud så man kan se det derhjemme sammen med møblet og så sørger vi naturligvis for at levere et godt stykke håndværk.

Få et tilbud fra møbelpolstrer til København

Du vil sikkert gerne have et uforpligtende tilbud fra en møbelpolstrer og dette giver vi naturligvis gerne. Som nævnt kører vi også gerne ud, også i København, men send gerne et billede af møblet så vi kan vurdere opgavens omfang.

Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring blot til os på telefon 26 16 86 86 – så får du fat i en møbelpolstrer, der kan give dig et godt tilbud.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK