Om os

Din lokale møbelpolstrer

Søger du en møbelpolstrer i Espergærde, Humblebæk eller Snekkersten? Så er Eskilds Møbelpolstring et oplagt valg for dig. Vi kan løse alle opgaver inden for møbelpolstring og møbelreparationer på vores værksted i Helsingør. Vi har været i branchen siden 1954, og vi har derfor mange års erfaring som møbelpolstrer bag os.

Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Kontakt os på telefon 26 16 86 86 eller via vores kontaktformular og få et tilbud på en møbelpolstrer i Snekkersten, Humlebæk eller Espergærde.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Vi løser din opgave

Uanset, om du skal have polstret et møbel eller have repareret et møbel, står vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi har stor erfaring inden for reparation af møbler, og vi har især stor ekspertise inden for reparation af gamle møbler. Hvis du i stedet skal have ompolstret et møbel, så hjælper vi dig også gerne med det.

Professionel møbelpolstrer

Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget en stor viden inden for både møbelpolstring og møbelreparation. Vi kan dermed altid give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning i, hvilken løsning der er den bedste i forhold til deres specifikke opgave. Vi har hjulpet mange kunder som møbelpolstrer i Espergærde, Snekkersten og Humlebæk gennem årene - skal du være den næste?

Få et tilbud på en møbelpolstrer!

Er du interesseret i at få et tilbud på en møbelpolstrer i Humlebæk, Snekkersten eller Espergærde? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 26 16 86 86 eller via kontaktformularen. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit møbel inden, at vi giver dig et tilbud. På den måde er vi sikre på, at det er den rette pris, du får tilbudt. Du kan også tilsende os et billede af dit møbel, hvorudfra vi kan vurdere opgavens omfang.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK