Møbelstoffer

Møbelpolstring

Vi laver alt i ombetrækning og møbelpolstring, traditionelt såvel som moderne. Vores opgave som møbelpolstrer er, at udføre et perfekt arbejde efter dine ønsker og idéer - kombineret med vores egne erfaringer. Vi skræddersyer naturligvis efter netop dit møbel, så det passer 100 %.

For at lave en pris skal du have valgt stof, møblet måles op, samt indvendig stand vurderes. Der ligger ofte en renovering før selve ombetrækningen, for at få et pænt og holdbart resultat.

I forbindelse med polstring udføres ligeledes møbelsnedkerarbejde. Det kunne f.eks. være antikke møbler, klassikere, stil møbler, rokoko stole osv.

Vil du have et tilbud på din opgave? Vi kører gerne ud og vurderer din opgave, så ring til os på telefon 26 16 86 86 eller benyt kontaktformularen her.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Dygtige fagfolk

Eskilds Møbelpolstring er et familieforetagende som blev grundlagt for over 60 år siden af Eskild Andersen. Eskilds søn Lars og dennes søn Tobias har videreført traditionerne for godt håndværk og arbejder i dag i værkstedet i Helsingør, hvor passionen for de gamle møbler er tydelig.

Passion for møbler

Vi elsker vores arbejde og vi nyder at give nyt liv til de flotte gamle møbler. Du kan derfor trygt overlade dit møbel til os og være sikker på at vi løser opgaven professionelt og med stor passion. Er du i tvivl om hvordan din opgave skal løses, så kontakt os og lad os tage en snak omkring hvordan vi kan udføre opgaven bedst muligt.

Bestil professionel møbelpolstring her

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er sjældent at opgaverne er ens, så for at kunne give dig et tilbud er det nødvendigt at se møblet for at kunne vurdere opgaven. Du er velkommen til at komme forbi værkstedet, men vi kører også gerne ud og ser på møblet hos dig.

Ring til os på telefon 26 16 86 86 og hør mere eller udfyld kontaktformularen, hvor du uddyber din opgave, så kontakter vi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK