Møbelstoffer

Ompolstring

Eskilds Møbelpolstring tilbyder professionel ompolstring af alle former for møbler – store som små, nye som gamle. Der er ikke den opgave vi ikke kan løse og derfor ser vi da også en masse specielle opgaver, da vores kunder kommer til os når opgaven er kompliceret. Det betyder dog ikke at vi ikke løser de mindre og mere almindelige opgaver. Vi har stor fokus på at sætte kundeservicen i højsædet og tilbyde alle vores kunder en god og professionel oplevelse.

Ring og få et tilbud på omompolstring på telefon 26 16 86 86 eller brug vores kontaktformular her nedenunder.

Ompolstring – vi kører også i København

Ved opgaver der kræver at vi kommer ud og ser på møblet, tilbyder vi også denne service. Her kommer vi gerne ud for at vurdere ompolstring i København og resten af Nordsjælland. Vi vil meget gerne modtage et billede af møblet, så vi allerede her kan vurdere opgavens omfang. Har du spørgsmål vedr. ompolstring er du naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Dansk håndværk til fingerspidserne

Hos Eskilds Møbelpolstring får du over 60 års erfaring i møbelpolstring, ombetrækning og reparation af møbler. Du er altid garanteret ompolstring i højeste kvalitet af professionelle fagfolk, der er passioneret omkring møbler. Hos Eskilds Møbelpolstring får du dansk håndværk til fingerspidserne.

Bestil ompolstring af dit møbel her!

Få et godt tilbud på ompolstring af dit møbel ved at ringe på telefon 26 16 86 86. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular, hvor du kan angive hvilken type møbel der er tale om og hvad der skal laves.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK