Reparationer

Vi giver nyt liv til dine møbler

Vores passion er at give de gamle møbler med historie nyt liv. Denne passion betyder, at dit møbel er i gode og trygge hænder hos os. Det er meget sjældent, at vi støder på en opgave som ikke kan løses, så kontakt os endelig og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt Eskilds Møbelpolstring

Billeder kan sendes per sms på 2616 8686 eller per email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Restaurering af møbler

Hos Eskilds Møbelpostring har vi kompetencerne til at lave det, andre ikke kan lave. Vi har mange års erfaring med reparation af møbler, hvor vi især har meget stærke kompetencer inden for arbejdet med de ældre møbler.

Vi foretager alle former for reparationer og der er stort set ingen begrænsninger for hvad vi kan lave.

Autopolstring

Vi laver også reparationer indenfor "autosadelmageri". Dette kan f.eks. være et brændhul eller udskiftning af stof på førersædet, hvis det er ekstra slidt. Vi laver både motorcykelsadler, scootersadler m.m.

Reparationer sidekick

Hynder

Har du nogle gamle dunhynder, kan vi efterfylde dem med nye dun samt banke dem op. Er de i læder, kan vi også give dem fedt eller olie. Hvis det er i skum, kan vi lave nye hynder efter alle mål.

Der findes forskellig hårdhed i skum. Vi har prøvehynder du kan komme og prøve, eller låne med hjem for at finde ud af hvad der passer bedst til dit møbel. Vi bruger næsten altid Pantera skum, som er noget af de bedste indenfor skum-verden og samtidig er produceret i Danmark. Til udendørs brug f.eks. i både bruges en anden type skum.

Bestil professionel hjælp her

Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Det er sjældent at opgaverne er ens, så for at kunne give dig et tilbud er det nødvendigt at se møblet for at kunne vurdere opgaven. Du er velkommen til at komme forbi værkstedet, men vi kører også gerne ud og ser på møblet hos dig.

Ring til os på telefon 26 16 86 86 og hør mere eller udfyld kontaktformularen, hvor du uddyber din opgave, så kontakter vi dig.

Eskildsmoebelpolstring.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK